Új jelszó kérése
Szűrés
Melyik hónap?
Milyen élményfestés?
Melyik Városban?
Hírlevél igénylés
BUDAI TÍMEA ART facebook
Látogató számláló
0
0
5
2
4
7
5

BUDAI TÍMEA ART Élményfestés

ÉLMÉNYFESTÉS

Üdvözöllek a BUDAI TÍMEA ART és ÉLMÉNYFESTÉSEK honlapján!


Élményfestés programok | Budai Tímea Art

Válogass élményfestés programjaink között. Eseményeinket Dunakeszi mellett az ország számos városában megtalálod. Egyéni, páros, kezdő, szülő-gyermek programok közül is válogathatsz és szülinapi festést, csapatépítő partyt vagy egyéni oktatást is választhatsz.

Dunakeszi élményfestésVidéki élményfestésCsapatépítő élményfestés

Privát festésEgyéni oktatásSzülinapi  élményfestés

Nézz bele alábbi videómba:

Lépd át velünk a határaidat, tudd, hogy mire vagy képes!

 

"Ez egy életre szól!"

 

Budai Tímea festő

Élményfestés | Mit kell tudni az élményfestésről?

 

Az Élményfestés kifejezés napjainkban kezd bekerülni a köztudatba. Egyfajta kikapcsolódási forma, lehetőség az önmegvalósításra. A célom az a Budai Tímea Art élményfestő foglalkozásokkal, hogy a hozzám jelentkezők átéljék amit én is érzek festés közben. Ugyanis a festés egyfajta meditatív állapot is, festés közben megszűnik a tér és az idő. Legidősebb tanítványom 83 éves volt, csak alsó korhatár van, felső nincs. 12 évesnél kisebb gyermekeket szülő jelenlétével fogadunk élményfestő programjainkon, ha nem gyermek élményfestésre jelentkezik, mert a 12 év alattiaknak külön is szervezünk programokat, így elmondhatjuk, hogy minden korosztály számára nyitottak vagyunk. Az élményfestés alkalmával alapvetően kezdők jelentkezését várjuk a festésekre, mert velük tudunk csodát tenni. Bebizonyítjuk a jelentkezők számára, hogy többre képesek, mint azt magukról gondolták volna. A jelentkezőknek semmilyen felszerelést nem kell magukkal hozniuk, minden eszközt mi biztosítunk, és a festés végén mindenki az elkészült képpel tér haza. Természetesen az élményfestés hangulatát, eredményességét megtapasztaló, megszerető tanítványokat szívesen várjuk további programjainkra.

Jelenleg Dunakeszi élményfestés központunk mellett az ország számos pontján tartunk már festés oktatásokat, élményfestés foglalkozást, így elérhetőek már a Kaposvári élményfestés, Veszprémi élményfestés, Debreceni élményfestés, Pécsi élményfestés, Győri élményfestés, Miskolci élményfestés, Nyíregyházi élményfestés, Békéscsabai élményfestés, Dunaújvárosi élményfestés, Szegedi élményfestés, Szombathelyi élményfestés, Veszprémi élményfestés, Sátoraljaújhelyi élményfestés programjaink is.

A klasszikus élményfestés mellett szervezünk gyerek élményfestés, szülő-gyermek élményfestés és páros élményfestés foglalkozásokat, sőt csapatépítő élményfestés lehetőséget is biztosítunk.

Ha pedig tovább szeretné képezni magát a festési technikák, az alkotás területén, Egyéni tanácsadás vagy Privát festés programjaink közül is tud válogatni.

Webáruház készítés