Új jelszó kérése
Szűrés
Melyik hónap?
Milyen élményfestés?
Melyik Városban?
Hírlevél igénylés
BUDAI TÍMEA ART facebook
Közeli Élményfestések
Látogató számláló
0
0
5
2
4
7
5

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK

Fő kategória >CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK

2018-ban több alkalommal történt megkeresés csapatépítő élményfestéssel kapcsolatban. A cégek évente egy vagy több alkalommal olyan programokat szerveznek a csapatuk tagjainak, amely maradandó élményt nyújt mindannyiuk számára. Csapatépítő élményfestéseink során kétféle lehetőség van a festmények elkészítéséra: - a résztvevők mindannyian egy konkrét képet festenek meg saját maguk számára, melyet a rendezvény végén haza is vihetnek, - a résztvevők mindannyian egy konkrét kép egy darabját festik, majd a festés végén a kép elkészültekor, a darabokat összeillesztve egy nagyméretű képet kapnak. Ezt általában a cég egyik olyan részében helyezik ki, amelyet az alkotók nap, mint nap láthatnak. A festés ideje: 3 óra. A festésen résztvevők létszáma: - Budapest és vonzáskörzete (10 km): min. 10-12 fő - Magyarország teljes területe (kivéve Budapest és vonzáskörzete (10 km): min. 13-15 fő Maximális létszám: 25 fő. A festés részvételi díja: 9990.-/fő+ útiköltség. A felhasznált anyag illetve a technika: akril/ecset/ vászon. A festésre minden eszközt biztosítunk! A résztvevők ruhájának védelmében festőköpenyt használunk. CSAPATÉPÍTŐ ÉLMÉNYFESTÉSEINK: 2018-ban: GEDIA HUNGARIA 21 fő- Tata 2019-ben SMR- Mosonmagyaróvár AUDI Győr- 21 fő- Tata Somogyi Iparkamara 23 fő

Sorrend:

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING

CSAPATÉPÍTÉS FELSŐFOKON! ALKOSS NAGYOT!

Kollégáid túlhajszoltnak tűnnek? Kedvtelenek? Sürgetnek a határidők? Szükségük lenne egy kis ellazulásra, kikapcsolódásra?
Akkor pont a jó hirdetés szövegét olvasod!
Lassan itt az év vége, ideje kikapcsolódni egy kis időre, magunk mögött hagyni az ez évi hajtást, tekintsünk vissza eddigi sikereinkre, eredményeinkre. Ilyenkor bensőségesebbé válik a hangulat, ám a kinti szürkeség rányomja bélyegét napjainkra. Ideje színesebbé varázsolni hétköznapjainkat!
Egy különleges utazásra invitálunk mindenkit.
Mivel „mindannyian egy nagy egész részei vagyunk”, ezért úgy gondoltuk, a színeket felhasználva, és ebből a kijelentésből kiindulva, alkossunk maradandót. A csapatépítő festés során több elemből álló képet alkotunk, majd azokat összeillesztve, elénk tárul egy kész kép. Van egy ötletünk! Fessük meg közösen saját képünket!
Pár óra leforgása alatt, jó hangulatú festésre invitálom Önöket!
A BUDAI TÍMEA ART és Élményfestések szervezésében csapatépítő élményfestésekre van lehetőség, a megszokott munkahelyi környezetben, vagy akár egy szervezett esemény keretén belül, Pest megyében.
A program célja:
Vidám hangulatban közös festmény készítése, azzal a mottóval: Egy csapat vagyunk, mindannyian egy kép egy részét alkotjuk.
A program menete:
1. Előzetes megbeszélést követően közösen kiválasztunk egy híres alkotást, amelynek elkészítjük a felnagyított, több elemből álló reprodukcióját.
2. A társaságot kisebb csapatokra osztjuk, és minden csapat önállóan dolgozik a saját kép részletén.
3. A csapatok együttműködésre alapozva egymás mellett dolgoznak a nagy kép egyik részletén.
4. A festés végén minden képet a helyére illesztünk. Az alkotás, mivel akrilfestékkel készül, a festés végén már a helyére is illeszthető.

Eszközök, amiket mi biztosítunk:
• Ecsetek
• akrilfesték
• Védőruhák
• Vásznak
• víztartó, asztalterítő, papírtörlő
A festmény maradandó alkotásként mindennap látható az irodában, egyéb közösségi helyszínen.
A résztvevők száma 6-18 fő.
A festményelemek mérete: 40x50 cm (6 vagy 9 db-ból álló kép készítése lehetséges)
Részvételi díj: 9990.-/fő
Jelentkezni lehet e-mailen a begalat@gmail.com címen, és a 06-70-3968186-os telefonszámon.
A szervezőről pár szóban:
Budai Tímea Dunakeszin élő festőművész, 2006 óta fest. Négy éve részesíti a festés élményében tanítványait. Egynapos, kétnapos, és 3 órás élményfestéseket szervez felnőtteknek, és gyerekeknek egyaránt.
Az egynapos élményfestések és villámfestések (3 órás festések) augusztustól országjáró körútra indultak. Budapest, Dunakeszi, Győrújbarát, Sárospatak, Gödöllő, Békéscsaba és Gyula, Szeged, Hódmezővásárhely, Szombathely és Baja után a következő állomás Székesfehérvár és Dunaújváros lesz.
Rengeteg jelentkező vett részt eddig a Budai Tímea által szervezett egynapos élményfestéseken. Mindannyian egy általuk elkészített festménnyel tértek a festés délutánján haza. Azóta többen is kedvet kaptak, hogy fessenek, van, akinek már kiállítása is volt az elmúlt időszakban. Ezt a lehetőséget szeretnénk megosztani az ország különböző területén élőkkel. A festés az önkifejezés egyik módja, a szervező ezt űzi immár 12 éve. Tapasztalata, odaadása, világos útmutatásai, és az eddig jelentkezők elkészült munkái a garancia. Mindenkit az önmegvalósításra ösztönöz, a szerzett és kapott tudását maximálisan átadja, nincs olyan, amire ne válaszolna. Talán ezért is vannak visszatérő tanítványai. A festést követően mentorként segíti az egynapos festéseken részt vevőket.
Képzőművészeti pályázatot írt ki amatőr festők részére, így támogatva a most indulókat alkotómunkájukban.
Pozitív szemlélete hozzájárul sikeréhez.
Várja olyan cégek, intézmények jelentkezését, akik számára fontos, hogy kollégáik kikapcsolódjanak, és a versengés helyett az együttműködésre épülően alkossanak valami nagy dolgot.

Kíváncsi vagy, hogyan birkóznak meg kollégáid ezzel a feladattal?
Szeretnéd, ha valami jó sülne ki egy meglepetésnek szánt alkalomból?
Szeretnél közöset alkotni?
Csapatépítő festés 3 óra alatt! A kikapcsolódás garantált!
Eldöntheted: egy festményt festetek közösen, vagy több darabból állót?
Technika: ecset/akril
A festmény azonnal a falra akasztható elkészültét követően!
Résztvevők száma: 10-25 fő

Helyszín:
Budapest és környéke : minimális létszám: 10 fő
Magyarország (kivéve Budapest és környéke): minimális létszám: 13 fő.
Maximális létszám: 25 fő
Időpont: hétköznaponként előre megbeszélt időpontban
Időpont egyeztetés: budaitimeaart@gmail.com
vagy 06703968186
Budai Tímea festőművész

 
9 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés