Szűrés
Melyik hónap?
Milyen élményfestés?
Melyik Városban?
Hírlevél igénylés
BUDAI TÍMEA ART facebook
Közeli Élményfestések
Látogató számláló
0
0
6
8
1
3
9
Tanúsítvány
SSL Certificate

CSAPATÉPÍTÉS

Fő kategória >CSAPATÉPÍTÉS

Érdeklődni lehet a 06703968186-os telefonszámon. 2018-ban több alkalommal történt megkeresés csapatépítő élményfestéssel kapcsolatban. A cégek évente egy vagy több alkalommal olyan programokat szerveznek a csapatuk tagjainak, amely maradandó élményt nyújt mindannyiuk számára. Csapatépítő élményfestéseink során kétféle lehetőség van a festmények elkészítéséra: - a résztvevők mindannyian egy konkrét képet festenek meg saját maguk számára, melyet a rendezvény végén haza is vihetnek, - a résztvevők mindannyian egy konkrét kép egy darabját festik, majd a festés végén a kép elkészültekor, a darabokat összeillesztve egy nagyméretű képet kapnak. Ezt általában a cég egyik olyan részében helyezik ki, amelyet az alkotók nap, mint nap láthatnak. A festés ideje: 3 óra. A festésen résztvevők létszáma: - Budapest és vonzáskörzete (10 km): min. 10-12 fő - Magyarország teljes területe (kivéve Budapest és vonzáskörzete (10 km): min. 13-15 fő Maximális létszám: 25 fő. A festés részvételi díja: 9990.-/fő+ útiköltség. A felhasznált anyag illetve a technika: akril/ecset/ vászon. A festésre minden eszközt biztosítunk! A résztvevők ruhájának védelmében festőköpenyt használunk. A csapatépítő tréningek ma virágkorukat élik. A csapatépítés felsőfokának számíthat egy közös kép létrehozása a csapattagokkal. Kreatív élményfestés programunk során lehetőség van a kibontakozásra, a flow megélésére. CSAPATÉPÍTŐ ÉLMÉNYFESTÉSEINK: 2018-ban: GEDIA HUNGARIA 21 fő- Tata 2019-ben SMR- Mosonmagyaróvár AUDI Győr- 21 fő- Tata Somogyi Iparkamara 23 fő Autóalkatrészeket gyártó cég- Nyíregyháza

Sorrend:

CSAPATÉPÍTÉS (830527)
CSAPATÉPÍTÉS

CSAPATÉPÍTÉS FELSŐFOKON! ALKOSS NAGYOT!

Kollégáid túlhajszoltnak tűnnek? Kedvtelenek? Sürgetnek a határidők? Szükségük lenne egy kis ellazulásra, kikapcsolódásra?
Akkor pont a jó hirdetés szövegét olvasod!
Lassan itt az év vége, ideje kikapcsolódni egy kis időre, magunk mögött hagyni az ez évi hajtást, tekintsünk vissza eddigi sikereinkre, eredményeinkre. Ilyenkor bensőségesebbé válik a hangulat, ám a kinti szürkeség rányomja bélyegét napjainkra. Ideje színesebbé varázsolni hétköznapjainkat!
Egy különleges utazásra invitálunk mindenkit.
Mivel „mindannyian egy nagy egész részei vagyunk”, ezért úgy gondoltuk, a színeket felhasználva, és ebből a kijelentésből kiindulva, alkossunk maradandót. A csapatépítő festés során több elemből álló képet alkotunk, majd azokat összeillesztve, elénk tárul egy kész kép. Van egy ötletünk! Fessük meg közösen saját képünket!
Pár óra leforgása alatt, jó hangulatú festésre invitálom Önöket!
 

9 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés