Szűrés
Melyik hónap?
Milyen élményfestés?
Melyik Városban?
Hírlevél igénylés
BUDAI TÍMEA ART facebook
Közeli Élményfestések
Látogató számláló
0
0
6
8
1
4
2
Tanúsítvány
SSL Certificate

DUNAKESZI ÉLMÉNYFESTÉS

Fő kategória >DUNAKESZI ÉLMÉNYFESTÉS

Dunakeszi élményfestés

A KÖVETKEZŐ LINKEN TALÁLOD KATEGORIZÁLVA (GYERMEK-FELNŐTT ÉLMÉNYFESTÉS, PÁROS FESTÉS KÉPEIT:

https://budaitimea-art.com/spl/831523/Valaszthato-kepek

Amennyiben szeretnétek ketten megfesteni a képet (pl. Szülő-gyermek festés) akkor a megfelelő időponton történő festés megrendelésnél válaszd ki a PÁROS FESTÉS opciót.

Szülő-gyermek élményfestés esetén, javaslom a gyermekek számára ajánlott képek közül válassz.

Üdvözöllek! 

Budai Tímea vagyok, tanító, gyógypedagógus, közoktatásvezető, és festő. 2006-tól festek, és öt éve vezetem be a kezdőket a festés rejtelmeibe. Az országban több helyen szervezek élményfestéseket, nagy sikerrel. 

A Dunakeszi környékén élők számára 2018. novembertől szervezem a festéseket. Jelenleg adott képeket rendelek időpontokhoz, de júniusban kísérleti jelleggel kiscsoportos formában lehet jelentkezni a festésre, ami azt jelenti, hogy minimum 2 fős csoportokban várom a festeni vágyókat, előre megbeszélt képpel. A kép kiválasztása a csoporttól függ, én csak javaslatot teszek. A festés időtartama 3-4 óra a képtől függően.

2019 május végéig tehát konkrét eseményre jelentkezhetsz, utána Tiétek a választás, csak időpontot kell egyeztetned.

Önállóan festhetsz egy képet, vagy párosban festhettek közösen egy nagyobb méretű képet. Válaszd a számodra megfelelő opciót!

A rendelés folyamata:

1. Válaszd ki a számodra megfelelő dátumot

2. Nézd meg a dátumhoz az információt a szabad helyek számát illetően, ekkor megküldöm részedre azokat a képeket, melyek közül választani lehet. Ne feledd, minimum két fő részvételére van szükség ahhoz, hogy helyet tudj foglalni.

3. Válaszd ki megrendelésedkor a megfelelő opciót a kép mellett: egy fő/kép/ vagy páros festés -amennyiben több opció is tartozik a képhez).

4. Válaszd ki, hány fő szeretne részt venni a festésen (minimum két fővel lehet rendelni, egyéb esetben nem indul a festés).

5. Kattints a megrendelés gombra

6. Töltsd ki a megrendelőlapot

7. Figyeld az e-mailed a megrendelést követően, oda megy a megrendelést megerősítő e-mail.

8. 48 órán belül kapod meg a részvételi díj előreutalásához szükséges előlegszámlát, az azon levő számlaszámra kell utalni a részvételi díjat. Az utalásod megérkezéséről nem küldök visszajelzést, csakis abban az esetben küldök újabb e-mailt, ha az utalásod nem érkezett meg a fizetési határidő lejártát követően.

9. A festés előtt pár nappal üzenetben értesítelek a festés részleteiről.

10. Várlak sok szeretettel a festésre!

11. A festést követően e-mailben kapod meg végszámlád.

Amennyiben nem tudsz  eljönni a festésre, vagy a festés valamilyen okból elmarad, a részvételi díjad visszakapod, vagy egy másik festésre felhasználhatod.

Ha szeretnéd igénybe venni a 10%-os kedvezményünket amelyek az élményfestésekre szólnak, akkor regisztrálj be a honlapra, és igényeld hírlevelünket. Csakis ebben az esetben részesülhetsz a kedvezményben.

Mit kell hoznod magaddal a festésre?

Semmit, csaki magadat, mivelminden eszközt mi biztosítunk. A festés ideje alatt többféle nasival várunk, többek közt gluténmentessel, az arra érzékenyek számára, illetve szénsavas és mentes vízzel, cukormentes italokkal, capuccinóval.

Hogyan öltözz a festéshez?

Kényelmes ruhába gyere, amit nem sajnálsz, ha véletlenül rácsöppenne a festék, de festőkötényt a festés elején kapsz, az védi a ruhád. Viszont ha hosszú ujjú pólóba jössz, mindenképp olyat vegyél fel, aminek fel tudod majd hajtani az ujját.

Milyen eszközökkel dolgozunk?

Akrilfestékkel, ecsettel, szivaccsal, festőkéssel stb attól függően, hogy melyik képet választod.

Szülő-gyermek élményfestésre is van lehetőség, ám ha pároddal szeretnél festeni, abban az esetben is válaszd párosfestés lehetőségünket a megrendelésed során.

A felajánlott festményünk megfesthető egyedül, és párosban is amennyiben én azt megfesthetőnek vélem. Páros festés esetén a páros két tagja közösen fest meg egy nagyobb méretű képet, és a páros egyik tagja féláron vehet részt az eseményen!

Lehetőségek: anya-lány, apa-lánya, apa-fia, anya fia napokra csodálatos élménnyel kecsegtető ajánlatunk Dunakeszin, Budapesten és körnéykén élők számára!

A megrendelés során kedvezményre van lehetőséged, a 10% kedvezményre szóló kuponkód feltételeit megtalálod a KLUB aloldalon a főmenüben.

Helyszín: 2120. Dunakeszi, Fő út 78. (Megközelíthető: Krajcár utca 6-tal szemben)

 

Kizárólag kezdők jelentkezését várom!

Minden eszközt biztosítok, semmit nem kell hozni a festésre.

FONTOS! A FESTÉS ELŐTTI NAPON IDŐPONT NEM FOGLALHATÓ!

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

                              

  

  

  

  

  

  

   

  

  

  

  

  

  

  

  

Webáruház készítés