Szűrés
Melyik hónap?
Milyen élményfestés?
Melyik Városban?
Hírlevél igénylés
BUDAI TÍMEA ART facebook
Közeli Élményfestések
Látogató számláló
0
0
5
9
1
2
2
Tanúsítvány
SSL Certificate

DUNAKESZI ÉLMÉNYFESTÉS

Fő kategória >DUNAKESZI ÉLMÉNYFESTÉS

Dunakeszi élményfestés

Üdvözöllek! 

Budai Tímea vagyok, tanító, gyógypedagógus, közoktatásvezető, és festő. 2006-tól festek, és öt éve vezetem be a kezdőket a festés rejtelmeibe. Az országban több helyen szervezek élményfestéseket, nagy sikerrel. 

A Dunakeszi környékén élők számára 2018. novembertől szervezem a festéseket. Jelenleg adott képeket rendelek időpontokhoz, de júniusban kísérleti jelleggel kiscsoportos formában lehet jelentkezni a festésre, ami azt jelenti, hogy minimum 3 fős csoportokban várom a festeni vágyókat, előre megbeszélt képpel. A kép kiválasztása a csoporttól függ, én csak javaslatot teszek. A festés időtartama 3-4 óra.

2019 május végéig tehát konkrét eseményre jelentkezhetsz, utána Tiétek a választás, csak időpontot kell egyeztetned.

Önállóan festhetsz egy képet, vagy párosban festhettek közösen egy nagyobb méretű képet. Válaszd a számodra megfelelő opciót!

A rendelés folyamata:

1. Válaszd ki a számodra megfelelő képet

2. Válaszd ki megrendelésedkor a megfelelő opciót a kép mellett: egy fő/kép/ vagy páros festés -amennyiben több opció is tartozik a képhez).

3. Válaszd ki, hány fő szeretne részt venni a festésen

4. Kattints a megrendelés gombra

5. Töltsd ki a megrendelőlapot

6. Figyeld az e-mailed a megrendelést követően, oda megy a megrendelést megerősítő e-mail.

7. 48 órán belül kapod meg a részvételi díj előreutalásához szükséges előlegszámlát, az azon levő számlaszámra kell utalni a részvételi díjat. Az utalásod megérkezéséről nem küldök visszajelzést, csakis abban az esetben küldök újabb e-mailt, ha az utalásod nem érkezett meg a fizetési határidő lejártát követően.

8. A festés előtt pár nappal üzenetben értesítelek a festés részleteiről.

9. Várlak sok szeretettel a festésre!

10. A festést követően e-mailben kapod meg végszámlád.

Amennyiben nem tudsz  eljönni a festésre, vagy a festés valamilyen okból elmarad, a részvételi díjad visszakapod, vagy egy másik festésre felhasználhatod.

Ha szeretnéd igénybe venni a 10%-os kedvezményünket amelyek az élményfestésekre szólnak, akkor regisztrálj be a honlapra, és igényeld hírlevelünket. Csakis ebben az esetben részesülhetsz a kedvezményben.

Mit kell hoznod magaddal a festésre?

Semmit, csaki magadat, mivelminden eszközt mi biztosítunk. A festés ideje alatt többféle nasival várunk, többek közt gluténmentessel, az arra érzékenyek számára, illetve szénsavas és mentes vízzel, cukormentes italokkal, capuccinóval.

Hogyan öltözz a festéshez?

Kényelmes ruhába gyere, amit nem sajnálsz, ha véletlenül rácsöppenne a festék, de festőkötényt a festés elején kapsz, az védi a ruhád. Viszont ha hosszú ujjú pólóba jössz, mindenképp olyat vegyél fel, aminek fel tudod majd hajtani az ujját.

Milyen eszközökkel dolgozunk?

Akrilfestékkel, ecsettel, szivaccsal, festőkéssel stb attól függően, hogy melyik képet választod.

Szülő-gyermek élményfestésre is van lehetőség, ám ha pároddal szeretnél festeni, abban az esetben is válaszd párosfestés lehetőségünket a megrendelésed során.

A felajánlott festményünk megfesthető egyedül, és párosban is amennyiben én azt megfesthetőnek vélem. Páros festés esetén a páros két tagja közösen fest meg egy nagyobb méretű képet, és a páros egyik tagja féláron vehet részt az eseményen!

Lehetőségek: anya-lány, apa-lánya, apa-fia, anya fia napokra csodálatos élménnyel kecsegtető ajánlatunk Dunakeszin, Budapesten és körnéykén élők számára!

A megrendelés során kedvezményre van lehetőséged, a 10% kedvezményre szóló kuponkód feltételeit megtalálod a KLUB aloldalon a főmenüben.

Helyszín: 2120. Dunakeszi, Fő út 78. (Megközelíthető: Krajcár utca 6-tal szemben)

Nézz bele alábbi videómba:

Az élményfestés programokkal kapcsolatos részletes információk a festményre kattintva érhetőek el.

Kizárólag kezdők jelentkezését várjuk!

Minden eszközt biztosítunk, semmit nem kell hozni a festésre.

FONTOS! A FESTÉS NAPJÁN IDŐPONT NEM FOGLALHATÓ!

A festések korhatára az élményfestés részleteinél találhatóak. Ez csak javaslat, pedagógusról lévén szó, és a tapasztalataim alapján jelöltem ki a korosztályt.

 Webáruház készítés