Szűrés
Melyik hónap?
Milyen élményfestés?
Melyik Városban?
Hírlevél igénylés
BUDAI TÍMEA ART facebook
Közeli Élményfestések
Látogató számláló
0
0
6
8
1
4
2
Tanúsítvány
SSL Certificate

Élményfestés

Alkotás, kreativitás,festmények,

élményfestés

 

Élményfestés programok | BUDAI TÍMEA ART

Válogass élményfestés programjaink között. Eseményeinket Dunakeszi mellett az ország számos városában megtalálod. Egyéni, páros, kezdő, szülő-gyermek programok közül is válogathatsz és szülinapi festést, csapatépítő partyt vagy egyéni oktatást is választhatsz.

 

A legjobb helyen jársz, ha kezdő vagy, már ami a festést illeti!

Mottónk: "Ha az emberek nem tudnak közel menni a művészethez, azt kell hozzájuk közel vinni!"

A BUDAI TIMEA ART és Élményfestések szervezésében országszerte a nagyobb városokban megtapasztalhatod a festés igazi örömét.

Nézz bele alábbi videómba:

 

 

Egynapos élményfestés:

Az egynapos élményfestések során egy ismert vagy kevésbé ismert képet festünk meg, instruktor segítségével.

Ő vezet, és mutatja, mit hogyan csinálj, megmutatja a színkeveréssel kapcsolatos tudnivalókat,- ami az adott festmény festésekor felmerül-, és az akrilfesték alkalmazását.

A nap során 9.00-17.00-ig több kisebb szünet közbeiktatásával lehetőséged van kilépni a komfortzónádból, átlépni határaidat, kilépni a szürke hétköznapokból. Nem baj, ha nem tudsz festeni! Sőt, mi pont a kezdőket karoljuk fel, s indítjuk el ezen az úton. Célunk a jelentkezők számára az alkotás, azon belül a festés élményének biztosítása. A nap során rájössz, hogy többre vagy képes, mint azt valaha magadról gondoltad volna! Pálcikaembernél tartasz?

Mindenki így kezdte... innen lehet továbblépni! Mi adjuk az alapokat, és a változatos képi anyaggal lehetőséget biztosítunk, hogy az akrilfestésben kibontakozz. Mindenki a saját tempójában fest, mégis egyszerre fejezzük be a festményeket.

3 órás élményfestés:

A 3 órás élményfestések során egy nap alatt akár két képet is megfesthetsz velünk. 9.00-12.00-ig és 13.00-16.00-ig tartó élményfestéseinken olyan festményeket választunk, amelyet nyugodt tempóban biztosan képes vagy megfesteni.

Ha kipróbálod, nem fogsz tudni leállni a festéssel, mindig ott fog motoszkálni benned az alkotás vágya. Sokan keresték ezt a lehetőséget, amely most számodra is elérhető.

Mandala festések:

A mandala az átalakulás, a gyógyulás szimbóluma - Jung. A mandala rajzolása, festése, nézése, a meditáció egyik formája. Harmonizál, kiegyensúlyoz, pihenteti a szellemet, lecsendesíti az érzelmeket, összehangolja a jobb és a bal agyféltekét. A mandalafestés során a színterápa eszközeit felhasználva egyéni, személyes mandalák készülnek.

Csapatépítő élményfestés:

Ezeket az alkalmakat azon cégek, baráti társaságok, munkahelyi kollektívák számára ajánljuk, akik valami nem megszokott dolgot szeretnének átélni. Kétféle lehetőség közül lehet választani: a csapat/kollektíva/társaság kisebb (6-9 tagú) csoportokra osztva egyetlen képet festenek meg, több kis vásznon. A csapattagok mindannyian egy alkotás egyetlen darabján dolgoznak, majd a festés végén a vászon/képdarabokat összeillesztve elénk tárul a teljes kép. Másik lehetőség, az, amikor a kollektíva/társaság/csapat tagjai mindannyian egy festményt festenek meg a saját vásznukon.

BUDAI TÍMEA ART KLUB

Csatlakozz a BUDAI TÍMEA ART KLUB-hoz hogy kedvezményesen vehess részt élményfestő programjainkon illetve megkaphasd ingyenes festési praktikák tanácsaimat.

Ha szeretnél KLUB tag lenni, regisztrálj és a regisztrációs folyamat végén igényeld ingyenes hírlevelemet ITT: REGISZTRÁCIÓ

A KLUB részleteit és a csatlakozási lehetőséget itt találod:

KLIKK IDE: BUDAI TÍMEA ART KLUB

Webáruház készítés