Szűrés
Melyik hónap?
Milyen élményfestés?
Melyik Városban?
Hírlevél igénylés
BUDAI TÍMEA ART facebook
Közeli Élményfestések
Látogató számláló
0
0
6
8
1
3
9
Tanúsítvány
SSL Certificate

Kaposvár


Élményfestés Kaposvár

2019-ben is csodás alkotásokkal és maradandó élménnyel várunk Titeket országszerte!
Élényfestés programjainkon ismert és kevésbé ismert alkotásokat festünk meg a kép nehézségétől függően 3-4-5-8 óra alatt.
Általában akrilfestékkel dolgozunk, amely tökéletesen megfelel az általunk kitűzött célnak.
Minden esetben vászonra dolgozunk, amelynek mérete függ a megfesteni kívánt kép témájától, a technikától, és a ráfordított időtől.
Önállóan festhetsz egy képet, vagy párosban festhettek közösen egy nagyobb méretű képet. Válaszd a számodra megfelelő opciót!

A rendelés folyamata:

1. Válaszd ki a számodra megfelelő képet

2. Válaszd ki megrendelésedkor a megfelelő opciót a kép mellett: egy fő/kép/ vagy páros festés -amennyiben több opció is tartozik a képhez).

3. Válaszd ki, hány fő szeretne részt venni a festésen

4. Kattints a megrendelés gombra

5. Töltsd ki a megrendelőlapot

6. Figyeld az e-mailed a megrendelést követően, oda megy a megrendelést megerősítő e-mail.

7. 48 órán belül kapod meg a részvételi díj előreutalásához szükséges előlegszámlát, az azon levő számlaszámra kell utalni a részvételi díjat. Az utalásod megérkezéséről nem küldök visszajelzést, csakis abban az esetben küldök újabb e-mailt, ha az utalásod nem érkezett meg a fizetési határidő lejártát követően.

8. A festés előtt pár nappal üzenetben értesítelek a festés részleteiről.

9. Várlak sok szeretettel a festésre!

10. A festést követően e-mailben kapod meg végszámlád.

Amennyiben nem tudsz eljönni a festésre, vagy a festés valamilyen okból elmarad, a részvételi díjad visszakapod, vagy egy másik festésre felhasználhatod.

Ha szeretnéd igénybe venni a 10%-os kedvezményünket amelyek az élményfestésekre szólnak, akkor regisztrálj be a honlapra, és igényeld hírlevelünket. Csakis ebben az esetben részesülhetsz a kedvezményben.

Mit kell hoznod magaddal a festésre?

Semmit, csaki magadat, mivelminden eszközt mi biztosítunk. A festés ideje alatt többféle nasival várunk, többek közt gluténmentessel, az arra érzékenyek számára, illetve szénsavas és mentes vízzel, cukormentes italokkal, capuccinóval.Hogyan öltözz a festéshez?Kényelmes ruhába gyere, amit nem sajnálsz, ha véletlenül rácsöppenne a festék, de festőkötényt a festés elején kapsz, az védi a ruhád. Viszont ha hosszú ujjú pólóba jössz, mindenképp olyat vegyél fel, aminek fel tudod majd hajtani az ujját.Milyen eszközökkel dolgozunk?Akrilfestékkel, ecsettel, szivaccsal, festőkéssel stb attól függően, hogy melyik képet választod.Szülő-gyermek élményfestésre is van lehetőség, ám ha pároddal szeretnél festeni, abban az esetben is válaszd párosfestés lehetőségünket a megrendelésed során.

Minden felajánlott festményünk megfesthető egyedül, és párosban is! Páros festés esetén a páros két tagja közösen fest meg egy nagyobb méretű képet, és a páros egyik tagja féláron vehet részt az eseményen!
Mivel számunkra a legfontosabb az, hogy Ti jól érezzétek magatokat, és olyan alkotás kerüljön ki a kezetek közül, amire jó ránézni, ezért minőségi anyagokkal dolgozunk.

Az egyes helyszíneken abban az esetben tudjuk a festéseket megtartani, ha a létszám meghaladja a 12-15 főt. Tapasztalatunk szerint egyre többen veszik igénybe az élményfestéseinket, ennek nagyon örülünk!
Találkozzunk egy következő festésünkön!
"Házhoz visszük a művészetet!"


Sorrend:

2019. november 24. Kaposvár (09.00-13.00)
Téma: New York látképe a Brooklen híddal
Technika: akril/ecset/vászon
Kizárólag felnőttek jelentkezését várjuk!
Minden eszközt MI biztosítunk!
Helyszín: Kaposvár, E-Cafe 

Szabad helyek száma:  1 db
11 990 Ft
2019. október 27. Kaposvár (09.00-13.00)
Téma: Bev Jozwiak alkotása
Kizárólag felnőttek számára ajánljuk!
Technika: akril/ecset/vászon
Minden eszközt MI biztosítunk!
Helyszín: Kaposvár, E-Café
Várunk sok szeretettel egy életre szóló élménnyel! 

Szabad helyek száma:  12 db
11 990 Ft
2019.november 24. Kaposvár (14.00-18.00)
Tudom, mit csinál gyermeked november 24-én!
Kaposváron, az E-CAFE-ban sok kis társával fog festeni egy képet 4 óra alatt.
S hogy azt az időt a szülők hogyan töltik, ez csakis rajtuk múlik!
A festés időpontja:2019.november 24. (14.00-18.00)
Részvételi díj:11.990.-
Korcsoport: 6-13 éves korig
Technika: akril/ecset/vászon 

Szabad helyek száma:  10 db
11 990 Ft
2019.október 27. Kaposvár (14.00-18.00)
Téma: New York látképe a Brooklen híddal
Technika: akril/ecset/vászon
Kizárólag felnőttek jelentkezését várjuk!
Minden eszközt MI biztosítunk!
Helyszín: Kaposvár, E-Cafe 

Szabad helyek száma:  5 db
11 990 Ft

Sorrend:

Élményfestés Kaposvár

Az Élményfestés kifejezés napjainkban kezd bekerülni a köztudatba. Az élményfestés egyfajta kikapcsolódási forma, szuper lehetőség az önmegvalósításra.

A célom az a Budai Tímea Art Kaposvári élményfestő foglalkozásokkal, hogy a hozzám jelentkezők átéljék azt a határtalan örömet és flow élményt, amit én is érzek festés közben. A festés ugyanis egyfajta meditatív állapot.

Festés közben megszűnik a tér és az idő, átlényegülünk a tevékenységben amit végzünk. Az élményfestés programokra alapvetően kezdők jelentkezését várjuk, mert velük tudunk igazi csodát tenni. Bebizonyítjuk a jelentkezők számára, hogy többre képesek, mint azt magukról gondolták volna.

Kell-e felszerelés a kaposvári élményfestő tanfolyamokra?

A jelentkezőknek semmilyen felszerelést nem kell magukkal hozniuk, minden eszközt mi biztosítunk, és a festés végén mindenki az elkészült képpel tér haza. Természetesen az élményfestés hangulatát, eredményességét megtapasztaló, megszerető tanítványokat szívesen várjuk további programjainkra. Kaposvári élményfestés központunk címét megtalálod a programok oldalán.

A klasszikus élményfestés mellett szervezünk gyerek élményfestés, szülő-gyermek élményfestés és páros élményfestés foglalkozásokat, sőt csapatépítő élményfestés lehetőséget is biztosítunk. Ha pedig tovább szeretné képezni magát a festési technikák, az alkotás területén, Egyéni tanácsadás vagy Privát festés programjaink közül is tud válogatni.

Jobb agyféltekés festés

A festés a rajzolást követi, ám a festéshez elengedhetetlen a színelméleti tudás, és annak alkalmazása. A festést megelőzően jó módszernek bizonyul a jobbagyféltekés rajzoláson való részvételi lehetőség. Egyfajta igény mutatkozik az effajta tanfolyamokkal kapcsolatosan, ámde a tanfolyam után sikerrel a kezünkben a rajzkészségünket tudjuk rengeteg gyakorlással tökéletesíteni, de a színek alkalmazásához a jobbagyféltekés rajzolás során elsajátított, grafitceruzával kivitelezett képek sokasága nem vezet el.

Ehhez a jobbagyféltekés rajzolást követően a színelméleti tanfolyamokon való részvétel, az élményfestések által nyújtott lehetőségek, workshop-ok adnak plusz információt.

Akril festés

Egy-egy élményfestés során a résztvevők megtanulják alkalmazni az akrilfestéket, mely tökéletesen megfelel a célnak, annak, hogy elindítsa a jelentkezőt a festés útján. Az akril technika előnye a szagtalan volta, könnyen kezelhetősége, és többek között a rövid száradási ideje, melynek köszönhetően az élményfestésen résztvevő egy megszáradt akrilfestménnyel tér haza. Ezek szükségesek a kezdeti sikerhez.

A manapság oly népszerű jobbagyféltekés rajzolás kifejezés bekerült a köztudatba, mindenki elképesztő eredményekről számol be. Az általunk szervezett élményfestéseken szintén a jobbagyféltekés módszert alkalmazva harmonikus képet festünk, általában három óra leforgása alatt. A kreativitás helye az agy jobb agyféltekéje. Módszerem lényege, hogy a résztvevőket nem megtanítom festeni, hanem megmutatom a "hogyan"-t, s a résztvevők a saját festményükön megfestik azt. Soha nem festem meg a tanítványokkal párhuzamosan a festményt. Mindig fáziskésésben történik a bemutatás és a résztvevők alkotása.

Olykor, ha a kép megadja a lehetőséget, akkor többféle technikát mutatok be a résztvevőknek, akik eldönthetik melyiket szeretnék alkalmazni a saját képükön. Ettől lesz igazán "saját élmény" a festés.

Jobb agyféltekés alkotás

A festés kezdetétől számított kb egy-másfél óra után bekapcsol a jobb agyfélteke, megszűnik a tér, és az idő, és másik világban találja magát az ember. Ilyenkor a résztvevők elcsitulnak, és átadják magukat az alkotásnak. Olyan kép születik, amilyen az alkotó maga. Az alkotó törekszik az egységes színvilágra, s a jobb agyfélteke ismeri fel, hogy melyik színkombináció az, ami elvezet a kívánt színhez. Ez tanulható. Az alkotás színvilága, az alkotó lelkiállapotát is tükrözik. Az, hogy melyik szín milyen tulajdonságokkal bír, mit jelent egyes színek túlzott alkalmazása, szintén tanulható.

Színkeverés

A színkeverés egy olyan titok, amelyet az arra vágyó ember, ha saját maga szeretné megtapasztalni, és megtanulni, sokszor évek hosszú sora szükséges. A színelméleti tudás alapjait három napos tanfolyamainkon elsajátíthatja az érdeklődő: megtanuljuk egyes árnyalatok kikeverését, a színek arányát, amely harmonikus látvány benyomását kelti a nézőben.

„Ha a rajzot tanuló elkezd színeket adni a fekete,fehér,szürke rajzához,akkor valami különleges dolog történik. Szinte mindenki gyermeki örömmel kezd el foglalkozni a színekkel, mintha akkor látnánk őket először.” - Betty Edwards

Addig míg a bal agyfélteke a realitás börtönébe zárja a tudatot, addig a jobb agyfélteke határtalan szabadságot ad a képzeletnek, a kreativitásnak. Azzal pedig, hogy ezt a festés során alkalmazzuk is, megvalósítjuk a jobbagyféltekés festést.

Ha szeretnéd ismerni a színek közötti összefüggéseket, ha szeretnél tisztába lenni olyan fogalmakkal, mint színérték színárnyalat, és színintenzitás, úgy várunk egy következő háromnapos tanfolyamunkon. Ettől függetlenül élményfestéseink alkalmat adnak arra, hogy a színelmélet egy-egy részletét a kiválasztott képen alkalmazzák a résztvevők. A gondos figyelem, a szakszerű vezetés észrevétlenül vezet el egy sikeres alkotáshoz, melynek végén felszabadító élményben részesül az illető saját festményét látván.

 


Webáruház készítés