Szűrés
Melyik hónap?
Milyen élményfestés?
Melyik Városban?
Hírlevél igénylés
BUDAI TÍMEA ART facebook
Közeli Élményfestések
Látogató számláló
0
0
6
4
7
1
5
Tanúsítvány
SSL Certificate

Faliképek/Nyomatok

Fő kategória >Faliképek/Nyomatok

Faldekorációt keresel? Lakberendezési ötletedet szeretnéd megvalósítani? Esetleg a nappali berendezéséhez keresel modern faliképet?


Eredeti Budai Tímea festmények többféle stílusban, többféle méretben, és többféle árkategóriában rendelhetők.


Nagyméretű faliképek limitált példányszámban! Minden méretből 100 db készül. A festmények tulajdonosai tanusítványt kapnak a festményről készült reprodukcióról. A sorozatszámot nem befolyásolja az egyéb módon történő felhasználása a képeknek (dísztárgyak, textilnyomatok, matricák).


Falikép rendelésekor kérjük add meg a pontos méretet, vagy válassz a felajánlott lehetőségek közül. Amennyiben nem találsz a felsoroltak között olyan méretet, amit szeretnél, kérd személyre szóló javaslatunkat a reprodukciót illetően.


A képek lakásdekorációs céllal kerülnek értékesítésre, közvetlenül az alkotótól.

Az eredeti festmények nem megvásárolhatóak, azokról kizárólag művészi nyomat rendelhető különböző méretben, minőségi nyomtatásban.
A nyomat vászonra készül, amely keretre feszítve kerül átadásra, így az közvetlenül az átvételt követően máris a falra tehető.


A festmény digitális scannelését követően kerül a nyomdába. A scannelést, a nyomdai költséget, a keret készítését. Személyes átvételre van lehetőség Budapesten. A 70x100 cm-es kép csomagszállító szolgálattal történő szállítása megoldható, a csomagszállítás költségét nem tartalmazza a falikép ára.


A nyomat szállításának ideje a megrendeléstől számított két-három hét.

Minden egyes művészi nyomat egyedi rámát kap a kép méretétől függően, így annak legyártása, illetve a nyomdai munkálatok időt vesznek igénybe.A képeket a megrendelő keretezheti, vagy akár keret nélküls is a falra helyezheti már az átvétel napján!


Belsőépítészek, lakberendezők jelentkezését várom, absztrakt, spontánrealista portrék, tájképek, impresszionista képek, nyomatok dekorációs célú felhasználása céljából.


A design lakberendezés egyik titka az absztrakt képek, tájképek, modern képek a lakás falán, melyek igazi egyéniséggel ruházzák fel azt. A lakás tulajdonosa részévé válik a lakásnak, egyénisége visszatükröződik.


Ezen az oldalon eredeti Budai Tímea által készített műalkotásokat találsz, viszont ha festményvásárlás a célod, az is megoldható, személyes megbeszélést követően.

Ami a stílust illeti: absztrakt, nonfiguratív, impresszionista, spontánrealista festmények, tájképek közül is válogathatsz.Webáruház készítés