Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
0
8
8
2
8
3
Élet&Stílus Magazin
Termék részletek


Vörös-szürke kb 100x70 cm

Vörös-szürke kb 100x70 cm
26 670 Ft

Faldekorációt keresel? Lakberendezési ötletedet szeretnéd megvalósítani? Esetleg a nappali berendezéséhez keresel modern faliképet?
Eredeti Budai Tímea festmények többféle stílusban, többféle méretben, és többféle árkategóriában rendelhetők.
Falikép rendelésekor kérjük add meg a pontos méretet, vagy válassz a felajánlott lehetőségek közül. Amennyiben nem találsz a felsoroltak között olyan méretet, amit szeretnél, kérd személyre szóló javaslatunkat a reprodukciót illetően.
A képek lakásdekorációs céllal kerülnek értékesítésre, közvetlenül az alkotótól.
Az eredeti festmények nem megvásárolhatóak, azokról kizárólag művészi nyomat rendelhető különböző méretben, minőségi nyomtatásban.
A falikép ráma nélkül szállítva.
A csomagszállítás ingyenes, de lehetőség van személyes átvételre Budapesten.
A nyomat szállításának ideje kisebb méretű kép esetén a megrendeléstől számított két-három hét.Nagyobb méret rendelése kizárólag személyes átvétellel lehetséges. Minden egyes művészi nyomat egyedi keretet kap a kép méretétől függően, így annak legyártása, illetve a nyomdai munkálatok időt vesznek igénybe.
Belsőépítészek, lakberendezők jelentkezését várom, absztrakt, spontánrealista portrék, tájképek, impresszionista képek, nyomatok dekorációs célú felhasználása céljából.
A design lakberendezés egyik titka az absztrakt képek, tájképek, modern képek a lakás falán, melyek igazi egyéniséggel ruházzák fel azt. A lakás tulajdonosa részévé válik a lakásnak, egyénisége visszatükröződik.
Ezen az oldalon megtalálsz eredeti Budai Tímea által készített műalkotásokat, amennyiben festmény vásárláson gondolkodsz, de lehetőség van egyéb lakáskiegészítő beszerzésére, már ami a stílust illeti: absztrakt, nonfiguratív, impresszionista, spontánrealista, tájképek közül is válogathatsz.
  • Termék kategória
    Absztrakt nyomat/falikép
    Cikkszám
    831045
Webáruház készítés