Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
0
8
8
2
8
1
Élet&Stílus Magazin
BLOG
2019.06.05 21:19

YouTube megjelenés ingyenesen megtekinthető online tananyagokkal

Akik követik tevékenységemet, bizonyára észrevették, hogy kevesebb esemény kerül meghirdetésre ezekben az időkben. Tapasztalatom szerint, ahogy közeledik a nyár, úgy csökken a lelkesedés az élményfestéseken történő részvétellel kapcsolatban. Aki teheti, a szabadban tölti a szabad idejét, élvezi az egyre melegebb napokat, és pótolják be az elmúlt időszak esőzési miatt kimaradt napokat.
Az én életemben pedig ezzel egy másik vonalon indult el az élet. A mostani blogbejegyzésem erről is szól.

A jelen profilváltás, nem is igazán profilváltás, hanem inkább egy másik felületen való megjelenést is magában hordoz.
Már régóta terveztem videós anyagok létrehozását, hiszen a tudás bennem van, s azt mindenképpen szeretném átadni azoknak, akik erre befogadóak.
Ha hiszitek, ha nem, ezelőtt kb három héttel nem tudtam, hogy képes leszek ezt én egyedül megvalósítani.
Érdekes, hogy az elmúlt kb. fél évben sokmindent kellett előbb elemeznem, majd rájönnöm, hogy hogyan működik pl a google hirdetési rendszere, hogyan kell képszerkesztő programot használni, profi módon fotózni, és nem utolsó sorban filmet vágni, és megszerkeszteni olyanná, hogy azok élményt nyújtsanak.
A YouTube-ra feltöltött filmjeim online tananyagok formájában elérhetőek, ingyen.
E tananyagok mindenki számára hozzáférhetőek. A nagyon várt színelmélet első része már el is készült. Ezt a sorozatot ajánlom a gyerekeknek, és felnőtteknek egyaránt, olyanoknak, akik pedagóguspályán mozognak (tanítók, óvónők), manikűrösöknek, lakberendezőknek. És ajánlom a szülőknek is. Főképp azokat az anyagokat ajánlom a szülőknek, amelyeket gyerekek számára készítek, mert otthon, megszokott körülmények között tud együtt festeni anya, apa és a gyerekek.
Igyekszem úgy demonstrálni, hogy az mindenki számára érthető legyen. Ezért is nem beszélek a videók alatt, hanem inkább bemutatok. Mert a látvány többet mond minden szónál.
Amennyiben van kedved festegetni önállóan, otthon, és szeretnéd első kézből megkapni a legfrissebb tananyagot, akkor csatlakozz a csatornához, melyre itt iratkozhatsz fel:

 

https://www.youtube.com/channel/UCoGZNDS9WsFTlRaWiGFAJKQ

Azt kifejezetten megköszönném, ha másnak is ajánlod a csatornát, és ezzel a megadod a lehetőséget, hogy más is elkezdjen alkotni.

A legközelebbi élményfestéseink ősszel folytatódnak, erről időben értesítelek.

Csodálatos nyarat, és feltöltődést kívánok, sok-sok alkotással eltöltött idővel <3 :)

Timi

Webáruház készítés