Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
0
9
0
4
7
1
Élet&Stílus Magazin

ÉRDEKLŐDŐKNEK/VÁSÁRLÓKNAK

Kedves Érdeklődő/Vásárló/

Galériatulajdonos/Magángyűjtő!

Változatos stílusban festett képeimet elnézve, melyek az elmúlt 14 évben készültek, megfigyelhető, hogy mindez mostanra leegyszerűsödött, és két stílus lett a spontán realista portréfestményeimen kívül, melyekben kiteljesedem, ez az impresszionista stílus, és az absztrakt.
Kedvenc festőeszközeim a festőkés, a plasztikkártya és a hagyományosnak nevezhető ecset, Szeretek változatos technikákkal dolgozni, illetve szeretem azt, ahogy komponálás nélkül, a kezeim alatt születik meg egy festmény. Mindez a pillanatnyi hangulatomat tükrözi. Az impresszionista képeimben a figuráknak jelentős szerepük van, ezek leegyszerűsített formákban láthatóak a képeken.
Néha elmerészkedem a realitások világába, ha ahhoz van kedvem, majd újra visszazökkenek oda, ahol jobban érzem magam, s a képeimet.
A festmények minden esetben vászon alapra készülnek, akrillal vagy olajjal.
Mindegyik festményből egy darab készül.

Rólam a következő menüponton olvashat:

https://budaitimea-art.com/rolam

Ezen kívül megtalálható vagyok a YouTube felületén csatornámmal, melyen néhány festményem elkészülésének folyamatáról tekinthet meg videót. A csatorna elérhetősége:

https://www.youtube.com/c/budaitimeaart


Vásárlás során kizárólag személyes átvételre van lehetőség, Budapesten. A festmény értéke nem engedi meg az egyéb módon történő szállítást.


Érdeklődni lehet:

Budai Tímea 06703968186

 

Megvásárolható festményeim megtekinthetők a következő elérhetőségen:

https://budaitimea-art.com/megvasarolhato_festmenyeim

 

Webáruház készítés