Szűrés
Termék kategória
Termékajánló

DUNAKESZI ÉLMÉNYFESTÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Dunakeszi élményfestés


FOGLALÁS TELEFONON, VAGY PRIVÁT ÜZENETBEN-

email: info@budaitimea-art.com

vagy a 06703968186-os telefonszámon.

A Dunakeszi élményfestés programra választható képeket ITT találod:

https://budaitimea-art.com/spd/704544/Valaszthato-kepek

Egy fővel festés nem indul! Jelentkezni lehet minimum két fővel!


Amennyiben szeretnétek ketten megfesteni a képet (pl. Szülő-gyermek festés) akkor a megfelelő időponton történő festés megrendelésnél válaszd ki a PÁROS FESTÉS opciót.

Szülő-gyermek élményfestés esetén, javaslom a gyermekek számára ajánlott képek közül válassz.

Önállóan festhetsz egy képet, vagy párosban festhettek közösen egy nagyobb méretű képet. Válaszd a számodra megfelelő opciót!

Ne felejtsd el, Te választasz időpontot, és képet is! Konkrét időpontot csak előzetes foglalást követően hirdetek és osztok meg a festés létszámának feltöltése céljából.

A RENDELÉS FOLYAMATA:

1. Vedd fel velem a kapcsolatot a szabad időpontokat illetően.

2. Az időpont lefixálását követően a következő linkről válaszd ki a megfesteni kívánt képet. Ketten két külön képet is festhettek! Ne feledd, minimum két fő részvételére van szükség ahhoz, hogy helyet tudj foglalni.

VÁLASZTHATÓ KÉPEK:

https://budaitimea-art.com/spd/704544/Valaszthato-kepek

3. Amint megvan az időpont és a kép(ek), az időpontodra vonatkozóan létrehozok egy eseményt, amelyet megküldök számodra. Mivel a honlapom webáruházként funkcionál, az általam küldött eseményt, mint terméket a kosárba kell tenni.

4. Válaszd ki megrendelésedkor a megfelelő opciót a kép mellett: egy fő/kép/ vagy páros festés -amennyiben több opció is tartozik a képhez).

5. Válaszd ki, hány fő szeretne részt venni a festésen (minimum két fővel lehet rendelni, egyéb esetben nem indul a festés).

6. Kattints a megrendelés gombra

7. Töltsd ki a megrendelőlapot

8. Figyeld az e-mailed a megrendelést követően, oda megy a megrendelést megerősítő e-mail.

9. 48 órán belül kapod meg a részvételi díj előreutalásához szükséges előlegszámlát, az azon levő számlaszámra kell utalni a részvételi díjat. Az utalásod megérkezéséről nem küldök visszajelzést, csakis abban az esetben küldök újabb e-mailt, ha az utalásod nem érkezett meg a fizetési határidő lejártát követően.

10. A megrendelésed és az élményfestés részvételi díjának átutalásával biztosítod helyed a festésre. Ezt követően további üzenetet nem küldök.

A festés helye: Dunakeszi, Krajcár utca 6-tal szemben levő BUDAI TÍMEA ART MŰTEREM. A megbeszélt időpontban a megrendelt képpel várlak a festésre.

11. A festést követően e-mailben kapod meg végszámlád.

Amennyiben nem tudsz eljönni a festésre, vagy a festés valamilyen okból elmarad, a részvételi díjad visszakapod, vagy egy másik festésre felhasználhatod.Mit kell hoznod magaddal a festésre?

Semmit, csakis magadat, mivel minden eszközt mi biztosítunk. A festés ideje alatt többféle nasival várunk, többek közt gluténmentessel, az arra érzékenyek számára, illetve szénsavas és mentes vízzel, cukormentes italokkal, capuccinóval. Az allegriások legyenek kedvesek egyedi igényüket előre jelezni!

Hogyan öltözz a festéshez?

Kényelmes ruhába gyere, amit nem sajnálsz, ha véletlenül rácsöppenne a festék, de festőkötényt a festés elején kapsz, az védi a ruhád. Viszont ha hosszú ujjú pólóba jössz, mindenképp olyat vegyél fel, aminek fel tudod majd hajtani az ujját.

Milyen eszközökkel dolgozunk?

Akrilfestékkel, ecsettel, szivaccsal, festőkéssel stb attól függően, hogy melyik képet választod.Szülő-gyermek élményfestésre is van lehetőség, ám ha pároddal szeretnél festeni, abban az esetben is válaszd párosfestés lehetőségünket a megrendelésed során.


Egy fő/ kép: 9990.-/ fő/3 óra

Páros festés, Szülő-gyermek festés részvételi díja: 17990.-/pár/kép/3 óra

Lehetőségek: anya-lány, apa-lánya, apa-fia, anya fia napokra csodálatos élménnyel kecsegtető ajánlatunk Dunakeszin, Budapesten és környékén élők számára!Helyszín: 2120. Dunakeszi, Fő út 78. (Megközelíthető: Krajcár utca 6-tal szemben)Kizárólag kezdők jelentkezését várom!


FONTOS! A FESTÉS ELŐTTI NAPON IDŐPONT NEM FOGLALHATÓ!


 

Webáruház készítés