Szűrés
Melyik hónap?
Milyen élményfestés?
Melyik Városban?
Hírlevél igénylés
BUDAI TÍMEA ART facebook
Közeli Élményfestések
Látogató számláló
0
0
6
9
2
2
3
Tanúsítvány
SSL Certificate

Felnőtt élményfestés

Fő kategória >DUNAKESZI ÉLMÉNYFESTÉS >Felnőtt élményfestés

DUNAKESZI FELNŐTT PÁROS ÉLMÉNYFESTÉS Önállóan festhetsz egy képet, vagy párosban festhettek közösen egy nagyobb méretű képet. Válaszd a számodra megfelelő opciót! A rendelés folyamata: 1. Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot, kérdezz rá e-mailben, vagy telefonon, van-e aznapra szabad hely. Én e-mailben küldöm azokata  képeket, amelyeket megfestünk. 2. Válaszd ki megrendelésedkor a megfelelő opciót a kép mellett: egy fő/kép/ vagy páros festés -amennyiben több opció is tartozik a képhez). 3. Válaszd ki, hány fő szeretne részt venni a festésen 4. Kattints a megrendelés gombra 5. Töltsd ki a megrendelőlapot 6. Figyeld az e-mailed a megrendelést követően, oda megy a megrendelést megerősítő e-mail. 7. 48 órán belül kapod meg a részvételi díj előreutalásához szükséges előlegszámlát, az azon levő számlaszámra kell utalni a részvételi díjat. Az utalásod megérkezéséről nem küldök visszajelzést, csakis abban az esetben küldök újabb e-mailt, ha az utalásod nem érkezett meg a fizetési határidő lejártát követően. 8. A festés előtt pár nappal üzenetben értesítelek a festés részleteiről. 9. Várlak sok szeretettel a festésre! 10. A festést követően e-mailben kapod meg végszámlád. Amennyiben nem tudsz eljönni a festésre, vagy a festés valamilyen okból elmarad, a részvételi díjad visszakapod, vagy egy másik festésre felhasználhatod. Ha szeretnéd igénybe venni a 10%-os kedvezményünket amelyek az élményfestésekre szólnak, akkor regisztrálj be a honlapra, és igényeld hírlevelünket. Csakis ebben az esetben részesülhetsz a kedvezményben. Mit kell hoznod magaddal a festésre? Semmit, csaki magadat, mivelminden eszközt mi biztosítunk. A festés ideje alatt többféle nasival várunk, többek közt gluténmentessel, az arra érzékenyek számára, illetve szénsavas és mentes vízzel, cukormentes italokkal, capuccinóval. Hogyan öltözz a festéshez? Kényelmes ruhába gyere, amit nem sajnálsz, ha véletlenül rácsöppenne a festék, de festőkötényt a festés elején kapsz, az védi a ruhád. Viszont ha hosszú ujjú pólóba jössz, mindenképp olyat vegyél fel, aminek fel tudod majd hajtani az ujját. Milyen eszközökkel dolgozunk? Akrilfestékkel, ecsettel, szivaccsal, festőkéssel stb attól függően, hogy melyik képet választod. Szülő-gyermek élményfestésre is van lehetőség, ám ha pároddal szeretnél festeni, abban az esetben is válaszd párosfestés lehetőségünket a megrendelésed során. Minden felajánlott festményünk megfesthető egyedül, és párosban is! Páros festés esetén a páros két tagja közösen fest meg egy nagyobb méretű képet, és a páros egyik tagja féláron vehet részt az eseményen!

Dunakeszi élményfestés

Önállóan festhetsz egy képet, vagy párosban festhettek közösen egy nagyobb méretű képet. Válaszd a számodra megfelelő opciót!

Szülő-gyermek élményfestésre is van lehetőség, ám ha pároddal szeretnél festeni, abban az esetben is válaszd párosfestés lehetőségünket a megrendelésed során.

Minden felajánlott festményünk megfesthető egyedül, és párosban is! Páros festés esetén a páros két tagja közösen fest meg egy nagyobb méretű képet, és a páros egyik tagja féláron vehet részt az eseményen!

Lehetőségek: anya-lány, apa-lánya, apa-fia, anya fia napokra csodálatos élménnyel kecsegtető ajánlatunk Dunakeszin, Budapesten és körnéykén élők számára!

A megrendelés során kedvezményre van lehetőséged, a 10% kedvezményre szóló kuponkód feltételeit megtalálod a KLUB aloldalon a főmenüben.

Helyszín: 2120. Dunakeszi, Fő út 78. (Megközelíthető: Krajcár utca 6-tal szemben)

 

Alkalmazott alapanyag és technika általában akril/ecset/vászon.

Kizárólag kezdők jelentkezését várjuk!

Minden eszközt biztosítunk, semmit nem kell hozni a festésre.

FONTOS! A FESTÉS ELŐTTI NAPON IDŐPONT NEM FOGLALHATÓ!

 


Sorrend:

2019. augusztus 17. Dunakeszi (16.00-19.00)
 
Szabad helyek száma:  3 db
9 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés