Szűrés
Termék kategória
Hírlevél igénylés
BUDAI TÍMEA ART facebook
Megvásárolható festmények
Látogató számláló
0
0
6
9
8
6
1
Tanúsítvány
SSL Certificate

TÁMOGATÁS

Fő kategória >TÁMOGATÁS

Budai Tímea festő vagyok, 2006 augusztus óta festek. Tulajdonképpen Munkácsy Mihály indított el ezen az úton, s az ő életútja, festményei voltak nagy hatással rám.

A mai világban nehéz egyedül érvényesülni, én mégis ezt a módját választottam. A festés tulajdonképpen egyszemélyes "munka", az alkotófolyamat pedig egyfajta állapot, amelyben a külvilágot teljesen kizárva születik meg az alkotás maga.
A festésen kívül oktatótevékenységet is végzek, az elmúlt több, mint egy évtized tapasztalata alapján. Elmondhatom, hogy nem volt könnyű menet felépíteni magát a brand-et, sokszor ösztönszerűen tettem azt amit tettem. És úgy tűnik mindez meghozta mára a gyümölcsét, hiszen oktató- és alkotómunkámnak köszönhetően országosan ismerik a nevem.
A művészek világa eléggé zárt ahhoz, hogy valakit elismerjenek, csupán a művészetből, jelen esetben a festésből megélni nehéz, vagy lehetetlen. Ezért a festésen kívül tanítom a gyerekeket, felnőtteket különböző technikákra, szakköri kereteken belül, ezen kívül pedig, akik szívesen festenének képet, azt megtehetik műtermemben.
A YouTube felületén megtalálható csatornámra ingyen, nyilvánosan, mindenki számára elérhetővé teszem oktatóvideóimat, amely a kezdők számára alapul szolgálhatnak.
Ezt a munkát 2019. májusában kezdtem. Ehhez a munkához elengedhetetlenül szükségesek a technikai eszközök, amelyek komolyabb befektetést igényelnek.
Ezen kívül az oktatóvideók során megfestett képekhez szükséges alapanyagok utánpótlása, amelyek egyre drágábbak, s ha a festő jó minőségű alapanyagokkal kíván dolgozni, az komoly előzetes befektetést igényel.
Tulajdonképpen az, aki már hivatásszerűen fest, mindent feláldoz az önérvényesítés oltárán, és kihozza magából a legtöbbet. Tulajdonképpen ha az ember festeni akar, és tud, egyedül az alapanyagok beszerzése szabhat gátat alkotó munkájának.
Ehhez kérném az Önök támogatását.
A támogatás megtehető a PayPal-on keresztül, a következő lehetőségen:
Technikai eszközök korszerűsítése oktatóvideók készítése céljából

A technikai eszközök korszerűsítésén túl olyan kiadások is felmerülnek, amelyek ahhoz szükségesek, hogy egy adott festmény elkészüljön (alapanyagok, eszközök), valamint kiállítás szervezésével összefüggnek. Amennyiben szeretnéd ezt támogatni, ezt megteheted a következő lehetőségen:

paypal.me/timeabudaiart

A támogatást az alábbiakra kívánom felhasználni:
- oktatóvideók készítése
- alapanyagok beszerzése
- technikai eszközeim korszerűsítése
- az elkészült alkotásokból szervezett kiállítások, terembérlés
- portfolió frissítése
- utazási költség

Tevékenységemmel hozzá szeretnék a továbbiakban is járulni a gyermekek és felnőttek önbizalmának erősítéséhez, kreatitivitásuk fejlesztéséhez, alkotókedvük felkeltéséhez.
Támogatását köszönöm!
Maradok Tisztelettel:
Budai Tímea festő


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Egyéb termék adatok
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Webáruház készítés